Mati 1 Residio-3 Hy-B/9, 10000 Prishtinë, Kosovë
Mo/Fr
info@prodata-ks.com

Restaurant+

Kryerja e porosive nga kamarierët është proces i cili duhet të realizohet lehtë dhe shpejt, pa ngatërresa, vonesa e harresa në mënyrë që klientët tuaj të ndahen të kënaqur me shërbimin e ofruar. Ne kemi zgjidhjen e cila mundëson që ky proces të kryhet në mënyrë efektive.

Aplikacioni mobil për menaxhimin e porosive në restaurante është zgjidhje profesionale, që mund të instalohet në çfardo pajisje që operon me sistemin Android.

Tiparet:
✅ Integrohet plotësisht me Finance+.
✅ Ofron mundësinë e bërjes së porosive nga kamarierët direkt në kuzhinë dhe shank.
✅ Mundëson shërbimin e shumë tavolinave njëkohësisht.
✅ Mundëson kërkim dhe menaxhim të gjitha tavolinave, sallave apo çfardo hapësire ku ka klientë.
✅ Mundëson shtim të komenteve për çdo porosi.
✅ Përkrah çdo pajisje android.
✅ Zgjidhje ideale për çfardo madhësie të restauranteve apo kafiterive.
✅ Integrim i plotë me të gjitha sistemet aktuale të fiskalizimit.
 
 
 
Pro-Data – Professional Data Solutions

Zgjidhja Softuerike për Kompaninë Tuaj