Mati 1 Residio-3 Hy-B/9, 10000 Prishtinë, Kosovë
Mo/Fr
info@prodata-ks.com

Ofrojmë këto produkte

Finance+

Finance+ është pako softuerike e integruar materiale dhe financiare që mundëson nxjerrjen e shpejtë dhe të saktë të informatave duke i mundësuar klientit që të ketë kontroll të plotë mbi financat e tij.

POS+

POS+  është zgjidhje profesionale për pika shitëse, markete, pompa te derivateve. Mundëson punën me touchscreen, tastjerë dhe lexues të barkodeve. Mundëson lidhjet me çdo pajisje aktuale për menaxhimin e një dyqani apo marketi.

Klinika+

Klinika+ është zgjidhja perfekte dhe më e mirë për institucionet shëndetsore.

Phone+

Phone+ është aplikacioni për shitje mobile funksion në paisje Andoid dhe nderlidhet komplet me pakon Finance+.

Restaurant+

Restaurant+ aplikacion kompjuterik i dedikuar për bizneset (Restorante, Kafiteri, Ëmbëltore, Piceri, Pastiçeri, Fast Food etj).

Hotel+

Hotel+ Zgjidhje e realizuar me elegancë për menaxhimin e hoteleve. Menaxhimi i lehtë dhe efikas janë tani me.