Mati 1 Residio-3 Hy-B/9, 10000 Prishtinë, Kosovë
Mo/Fr
info@prodata-ks.com
FInance+

Finance+

Finance+ është pako softuerike e integruar materiale dhe financiare që mundëson nxjerrjen e shpejtë dhe të saktë të informatave duke i mundësuar klientit që të ketë kontroll të plotë mbi financat e tij.

POS+

POS+

POS+ është zgjidhje profesionale për pika shitëse, markete dhe pompa te derivateve. Mundëson punën me touchscreen, tastjerë dhe lexues të barkodeve. Mundëson lidhjet me çdo pajisje aktuale për menaxhimin e një dyqani apo marketi.

Phone+

Phone+

Aplikacioni për shitje mobile funksion në paisje Andoid & iOS dhe nderlidhet komplet me pakon Finance+.

Restaurant+

Restaurant+

Kryerja e porosive nga kamarierët është proces i cili duhet të realizohet lehtë dhe shpejt, pa ngatërresa, vonesa e harresa në mënyrë që klientët tuaj të ndahen të kënaqur me shërbimin e ofruar. Ne kemi zgjidhjen e cila mundëson që ky proces të kryhet në mënyrë efektive.

Aplikacioni mobil për menaxhimin e porosive në restaurante është zgjidhje profesionale, që mund të instalohet në çfardo pajisje që operon me sistemin Android.

Hotel+

Hotel+

Hotel+ është zgjidhje e realizuar me elegancë për menaxhimin e hoteleve. Menaxhimi i lehtë dhe efikas janë tanimë veçori tipike e zgjidhjeve tona softuerike.
Me këtë modul mundësohet që të bëhet rezervimi i dhomave, menaxhimi i tyre me kalendar vizual, ngarkimi i dhomave direkt nga restoranti, ngarkimi i shërbimeve shtesë.
Mundëson poashtu krijimin e faturës me një klikim qoftë për një dhomë apo grup të dhomave. Gjithashtu, mundëson kostumizimin e faturës varësisht nga nevojat e objektit hotelier.

Klinika+

Klinika+

Moduli Klinika+ është zgjidhja perfekte dhe më e mirë për institucionet shëndetësore si për:
✅ Spitale
✅ Klinika
✅ Poliklinika
✅ Ordinanca
✅ Stomatolog
✅ Laboratore

previous arrow
next arrow
Shadow

Disa nga produktet të cilat ne ofrojmë, mund t’i gjeni më poshtë. Për të parë karakteristikat për secilin prej tyre, klikoni mbi to.

Finance+

Finance+ është pako softuerike e integruar materiale dhe financiare që mundëson nxjerrjen e shpejtë dhe të saktë të informatave duke i mundësuar klientit që të ketë kontroll të plotë mbi financat e tij

POS+

POS+ është zgjidhje profesionale për pika shitëse, markete, pompa te derivateve. Mundëson punën me touchscreen, tastjerë dhe lexues të barkodeve. Mundëson lidhjet me çdo pajisje aktuale për menaxhimin e një dyqani apo marketi.

Klinika+

Klinika+ është zgjidhja perfekte dhe më e mirë për institucionet shëndetsore.

Phone+

Phone+ është aplikacioni për shitje mobile funksion në paisje Andoid dhe nderlidhet komplet me pakon Finance+.

Restaurant+

Restaurant+ aplikacion kompjuterik i dedikuar për bizneset (Restorante, Kafiteri, Ëmbëltore, Piceri, Pastiçeri, Fast Food etj).

Hotel+

Hotel+ Zgjidhje e realizuar me elegancë për menaxhimin e hoteleve. Menaxhimi i lehtë dhe efikas janë tani me.

24/7 Përkrahje Teknike

Adresa

Mati 1 Residio-3 Hy-B/9, 10000 Prishtinë, Kosovë

Numra Kontaktues


Shitja


+383 49 289 082


Ndihma Teknike


+383 49 289 092

+383 49 289 042
+383 49 289 083
+383 49 289 082


Instalime / reinstalime:


+383 49 289 062


eMail

info@prodata-ks.com