Mati 1 Residio-3 Hy-B/9, 10000 Prishtinë, Kosovë
Mo/Fr
info@prodata-ks.com

Phone+

Phone+ është zgjidhja që Pro-Data ofron për menaxhimin e punës në terren së menaxherëve të shitjes dhe agjentëve tregtar. Kjo zgjidhje funksionon përmes telefonave Android, e cila rrit efikasitetin e stafit në terren duke digjitalizuar proceset e shitjes.

Karakteristikat

Tiparet:
✅ Integrohet plotësisht me Finance+
✅ Ofron mundësi të krijimit të shitjeve në terren
✅ Ofron mundësi të krijimit të porosive në terren
✅ Mundëson përcjellje të lokacionit të agjentit
✅ Mundëson regjistrimin e itinerarit, përcjelljen e kilometrave
✅ Mundëson regjistrimin e vizitës
✅ Mundëson numrimin e stokut
✅ Agjenti përmes aplikacionit në telefon mund të shoh historikun e klientit në terren
✅ Përmes printerit mobil të ofruar nga Pro-Data agjenti mund të shtyp faturë të rregullt në terren


Pro-Data – Professional Data Solutions
Zgjidhja Softuerike për Kompaninë Tuaj