Mati 1 Residio-3 Hy-B/9, 10000 Prishtinë, Kosovë
Mo/Fr
info@prodata-ks.com

POS+

POS+ është zgjidhje profesionale për pika shitëse, markete dhe pompa te derivateve. Mundëson punën me touchscreen, tastjerë dhe lexues të barkodeve. Mundëson lidhjet me çdo pajisje aktuale për menaxhimin e një dyqani apo marketi.

 

Tiparet:
 
✅ Integrohet plotësisht me Finance+.
✅ Ofron mundësi pune online dhe offline.
✅ Mundëson shërbimin e shumë klientëve në të njëjtën kohë.
✅ Përkrah programe lojaliteti me kartela.
✅ Zgjidhje ideale për dyqane të vogla, zingjir të marketeve, pompa të derivateve.
✅ Importim automatik i transaksioneve të pompave të derivateve.
✅ Integrim i plotë me të gjitha sistemet aktuale të fiskalizimit.
✅ Përkrah artikujt e garancionit përmes numrave serik.
✅ Barazim i shpejt me arkatarë.
✅ Numrim stoku me paisje Handheld Android.
✅ Pranim malli me paisje Handheld Android.
✅ Realizim i shitjeve me paisje Handheld Android.
✅ Realizim i porosive me paisje Handheld Android.
✅ Shtypje e labelave te cmimeve me paisje Handheld Android.
 
 
 
Pro-Data – Professional Data Solutions

Zgjidhja Softuerike për Kompaninë Tuaj